Naast alle informatie die u op onze website kunt vinden, willen wij u van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan in onderling overleg een afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een rondleiding door ons schoolgebouw.
Aan het eind van deze afspraak zult u enige informatie over De Akker mee naar huis krijgen. Hierbij treft u ook het inschrijvingsformulier aan. Mocht uw keuze voor een basisschool op De Akker uitkomen, dan stuurt u dit formulier ingevuld aan ons. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen als de inschrijving definitief is.

Zes weken voordat uw kind op De Akker in groep 1 begint, zal de leerkracht contact met u opnemen om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek, waarbij uw kind ook aanwezig is, worden enkele praktische zaken aan u en uw kind uitgelegd. Tevens spreekt u met de leerkracht af wanneer uw kind mag komen wennen bij ons op school. Hierdoor zal het voor uw kind vertrouwder aanvoelen wanneer het echt mag beginnen bij ons op school!