Beste ouders,

De basisschool is een belangrijke fase in ieders leven. Uiteraard in dat van kinderen, maar ook in uw leven als ouder. In deze jaren vertrouwt u uw kind zo’n 7500 uur toe aan de zorg van de leerkrachten van de basisschool die u heeft gekozen. Een fors aantal uren, juist in de jaren waarin een belangrijke basis gelegd wordt voor de vorming van jonge kinderen. Het is daarom van groot belang dat u met de grootst mogelijke zorg kiest voor een basisschool.
Met onze schoolgids helpen wij u, bij het maken van uw keuze. Dit doen we door niet alleen in te gaan op praktische zaken zoals schooltijden, schoolregels, vakanties. Het is ook belangrijk dat u op de hoogte bent van onze werkwijze, de sfeer die wij voor ogen hebben en de doelen die we nastreven.

We hopen dat u onze schoolgids met plezier zult lezen en dat wij erin zullen slagen u een goed beeld te geven van waar wij als basisschool voor staan. U zult uw keuze echter niet uitsluitend op de informatie in deze gids maken. U bent daarom dan ook van harte uitgenodigd de sfeer op onze school te komen ‘proeven’. We geven u graag een rondleiding gecombineerd met een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek kunnen we uw specifieke vragen beantwoorden. Aarzel dus niet om met ons een afspraak te maken.

Chanine Noura & Lars Peters
Directie Basisschool De Akker